Header schoon

 

 

Na twee jaar niet hebben mogen organiseren zijn we blij dat voor dit jaar alle lichten weer op groen staan en de Avondvierdaagse Veenendaal in 2022 weer georganiseerd gaat worden en wel van

 

Maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni.

 

We zijn sinds een paar weken weer heel druk bezig om alles weer op orde te krijgen, denk hierbij onder andere aan het aanvragen van de vergunning bij de Gemeente, het controleren van de parkoersen, het benaderen van muziekkorpsen, het informeren van de scholen, het weer optuigen van deze website en niet te vergeten ook weer onze vrijwilligers gaan informeren en inventariseren wie ons op welke dagen weer kan bijstaan. Want zonder al die vrijwilligers zou een Avondvierdaagse in Veenendaal niet mogelijk zijn.

Onze laatste Avondvierdaagse was in 2019 en dat was ook onze eerste keer op het evenementen terrein aan de Groeneveldselaan, een nieuwe startlocatie, na jaren op het Sportpark Panhuis te gast te zijn geweest. Ook dit jaar zullen we weer vanaf het evenementen terrein starten met als startlocatie de kantine van schaats- en skeelerclub De Greb.
Nadat we in 2019 tegen een aantal knelpunten aangelopen zijn op en rond het startterrein hebben we gemeend om het dit jaar anders in te richten teneinde te realiseren dat we in ieder geval geen doorkruisende situaties meer krijgen van vertrekkende wandelaars en nog binnenkomende fietsers.
Binnenkort meer hierover op deze website.

De website is zeker nog niet compleet, maar de komende periode zal deze weer gevuld worden met allerlei wetenswaardigheden, de parkoersen en tips.

We hopen iedereen weer aan de start te zien zodat we er samen weer een mooi "Veens" feestje van kunnen gaan maken.

Avondvierdaagse Veenendaal

 

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174