Header schoon

Avondvierdaagse Veenendaal 2020 afgelast           

  

Afgelasting Sticht Gooise Wandelsport Bond Avondvierdaagse 2020

De zaken omtrent het coronavirus volgen elkaar zeer snel op. Binnen onze wandelsportbond, de SGWB, worden alle berichtgevingen vanuit het RIVM en overheid op de voet gevolgd.
Het SGWB bestuur heeft contact gezocht en gehad met het RIVM inzake een advies met betrekking tot doorgang van de SGWB Avondvierdaagse 2020.
De huidige maatregelen zijn afgekondigd tot 6 april 2020. De verwachting is dat deze termijn zal worden verlengd. Dit wordt mede onderschreven door premier Rutte bij de benoeming van een nieuwe minister en aangegeven dat de intensieve strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus eveneens drie maanden in beslag neemt.

Omdat alle SGWB Avondvierdaagse organisaties allen volop in voorbereiding zijn om een succesvolle SGWB Avondvierdaagse te organiseren, is het SGWB bestuur van mening dat de gezondheid van de vrijwilligers en deelnemers voorop staat en willen zij ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen jegens de zwakkere in onze samenleving.

Gezien bovenstaande heeft het bestuur van de SGWB in samenspraak met het crisisteam besloten om ALLE SGWB Avondvierdaagse voor 2020 te annuleren.

Als Plaatselijke Regelings Commissie Avondvierdaagse Veenendaal staan wij volledig achter dit besluit.De Avondvierdaagse Veenendaal zal in 2021 worden georganiseerd van

maandag 31 mei t/m donderdag 3 juni

 

 

Avondvierdaagse Veenendaal

 

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174