Header schoon

Voorinschrijven voor de Avondvierdaagse Veenendaal kan op de woensdagen 24 en 31 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur in de kantine van schaats- en skeelerclub De Greb aan de Groeneveldselaan te Veenendaal.

Het inschrijfgeld bedraagt op deze avonden € 6,00 per persoon.

SCHRIJFT U AAN DE START IN OP MAANDAG 5 JUNI DAN DIENT U ER REKENING MEE TE HOUDEN DAT HET INSCHRIJFGELD DAN € 8.00 PER PERSOON IS.

Het is mogelijk om te betalen per pin.
 

 

 

FIETSENSTALLING EN PARKEREN AUTO’S 

U heeft het in het verleden ongetwijfeld gemerkt, het stallen van de fietsen op en rond het startterrein gebeurt op gestructureerde wijze op aanwijzing van de organisatie. 
 
WAAROM? 

Op aandringen van de Gemeente en Politie zijn wij als organisatie genoodzaakt om het stallen van de fietsen van de deelnemers en de bezoekers onder begeleiding te laten plaatsvinden op de daarvoor ingerichte stallingplaatsen. 

Daarom kunnen ook dit jaar de fietsen alleen worden geparkeerd op de door de organisatie ingerichte fietsenstalling op het evenemententerrein en op de parkeerplaats bij de ingang van het stadspark. Er is meer dan voldoende ruimte op het evenemententerrein om uw fiets veilig te stallen tijdens de Avondvierdaagse.
Wij verzoeken een ieder de aanwijzingen van de organisatie op te volgen zodat we een vlotte doorstroming kunnen garanderen. Middels verwijzingsborden langs de Groeneveldselaan wordt u begeleidt naar de fietsenstalling, deze stalling is van twee zijden te bereiken, tw. via de ingang bij het bij Schaats- en skeelerclub De Greb aan de Groendeveldselaan en via de Grebbeweg en ook weer als zodanig te verlaten. 

Het een en ander betekent voor de automobilist dat het parkeren van de auto op de parkeerplaatsen rond de Groeneveldselaan absoluut niet mogelijk is. Auto’s kunnen worden geparkeerd op het parkeerterrein voor het voormalige kantoor van Belcompany aan de Wageningselaan. Wij verzoeken u dan ook met klem, kom op de fiets. De Groeneveldselaan zal vanaf de Grote Pekken worden afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer. Uitzondering in deze zijn de bewoners van de Grebbeweg, bezoekers van de volkstuinen en bezoekers van Pannenkoekenrestaurant Hugo’s.


Wij vertrouwen op uw aller medewerking, 

Plaatselijke Regelingscommissie Avondvierdaagse Veenendaal

 

 Opstelling groepen 2023

 

 

Alle deelnemers dienen tijdens de Avondvierdaagse zowel binnen als buiten de bebouwde kom rechts te lopen, tenzij anders wordt aangegeven door de organisatie.

Een ieder is verplicht zich iedere avond te melden aan het startbureau, zowel bij de start als aan de finish.

In geval van extreme weersomstandigheden, zoals o.a. regen, onweer of dreigend onweer, bepaalt alleen de Algemeen Leider Avondvierdaagse of er die betreffende avond gewandeld gaat worden, dan wel het parkoers ingekort wordt. Als men op eigen initiatief besluit om niet te wandelen, zal uitsluiting van deelname volgen voor de rest van de Avondvierdaagse. Parkoerswijzigingen en of afgelastingen zullen alleen gegeven worden door medewerkers, herkenbaar aan groene veiligheidsvesten. 

Voor de groepen geldt op de 4e. en laatste avond dat het vanaf de start niet is toegestaan de voor u lopende groep in te halen. U dient aanééngesloten te blijven lopen. Ook is het niet toegestaan op deze avond te stoppen om versnaperingen uit te delen aan de deelnemers. U DIENT ZICH HIER STRIKT AAN TE HOUDEN. De reden van deze maatregel is om op de laatste avond lange wachttijden te vermijden. De maatregel geldt dan ook vanaf de start om 18.00 uur tot en met de aankomst op het Evenemententerrein. Helaas houdt niet iedereen zich hier aan, en geeft dit zeker problemen op het moment van invoegen als de 5 en 10 km. weer samen gevoegd wordt op De Vijftien Morgen.

Geheel ten overvloede brengen wij u wederom onder de aandacht dat een herinnering alleen dan en mag worden uitgereikt, als men ook daadwerkelijk en zonder uitzondering, 4 (vier) avonden aanééngesloten heeft deelgenomen aan de avondvierdaaagse. Dit, en dat zal een ieder begrijpen, om de medaille zijn waarde te laten behouden naar de geleverde prestatie van de deelnemer/ster. Wij als organisatie proberen hierop toe te zien, maar verwachten van u dat u als ouder, verzorger, en/of begeleider er op toe zult zien en er naar zult handelen.
Wij rekenen op u.

Wij wensen u vier prettige wandelavonden toe en hopen u in 2024 als de 76e. Avondvierdaagse wordt georganiseerd van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juni weer als deelnemer te mogen inschrijven.

Inlichtingen worden gaarne verstrekt door:
A. Huibers 
Telefoon: 06-46560019

 De Beloning


De beloning bestaat uit medailles en schildjes die om de linten van de medailles kunnen worden gevouwen.

De nrs. 1 t/m 5 zijn medailles met een verschillende kleurstelling.

Dan zijn de nrs. 10, 15, 20, 25, 30, 35, enz, ook medailles en alles tussen deze medailles in zijn dan gekleurde schildjes.

 

 

 

Voor deelnemers die in het organisatiejaar 6 of 7 jaar (vergelijkbaar groep 3 en 4) zijn of worden geldt dat slechts deelgenomen kan worden:

  • onder toezicht van ouder(s)/verzorger(s)
  • deelname in groepsverband onder leiding van leid(st)er, die tenminste 18 jaar of ouder is.

 

U mag zelf ook bepalen welke afstand u wilt wandelen, maar u dient wel rekening te houden met de minimumleeftijd.

 

Er kan deelgenomen worden aan de volgende afstanden:

4 x 5 km: deelnemer(ster) wordt of is geworden 6 jaar in het organisatiejaar.
4 x 10 km: deelnemer(ster) wordt of is geworden 8 jaar in het organisatiejaar.

De totale afstand van 20 of 40km. wordt over vier aanéénsluitende avonden verdeeld.

Inschrijfgeld:

Het inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden € 6.00 per persoon


ZIJ DIE AAN DE START INSCHRIJVEN  OP MAANDAG 5 JUNI DIENEN REKENING TE HOUDEN MET VERHOOGD INSCHRIJFGELD DATUM: Maandag 5 juni t/m donderdag 8 juni.

STARTPLAATS: Evenemententerein aan de Groeneveldselaan

STARTTIJDEN: Voor de ingeschreven groepen is de starttijd van belang welke men heeft geloot tijdens het in voorinschrijven. Voor deze informatie gelieve u zich te vervoegen bij uw groepsleiding.

STARTTIJDEN: Individuelen voor de 5 en 10 km kunnen starten tussen 18.00 en 19.00 uur.

INLICHTINGEN:
A. Huibers Cavalerieweg 60 3902JN Veenendaal
Telefoon: 06-46560019 of op deze website.

INSCHRIJVEN: Woensdag 24 mei en 31 mei van 18.00 tot 20.00 uur.
kantine Schaats- en Skeelerclub De Greb aan de Groeneveldselaan

 

 

 

 

DE WIJZE VAN INSCHRIJVING EN HET BEWIJS VAN INSCHRIJVING: 

Voorinschrijven voor de Avondvierdaagse Veenendaal kan op woensdag 24 en 31 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur in de kantine van schaats- en skeelerclub De Greb aan de Groeneveldselaan  te Veenendaal.

De inschrijving, waartoe eerst wordt overgegaan nadat de inschrijfgelden zijn ontvangen, dient als volgt te geschieden:


A. VOOR INDIVIDUELEN
Individuelen melden zich voor inschrijving aan de Avondvierdaagse in de Kantine van ijsclub De Greb, evenemententerrein aan de Groeneveldselaan. Tijdens het inschrijving dient men te weten voor de hoeveelste maal men meeloopt.B. VOOR GROEPEN
Groepen kunnen alleen worden ingeschreven tijdens de 2 voorinschrijfavonden op 24 en 31 mei 2023. Het is dus voor groepen niet mogelijk om op de 1e avond van de Avondvierdaagse voor de start nog in te schrijven. Wel is het mogelijk om voor de start op de 1e avond nog individueel in te schrijven.
De groepsleid(st)ers melden zich voor de inschrijving aan de Avondvierdaagse in de Kantine van schaats- en skeelerclub De Greb, op het evenemententerrein aan de Groeneveldselaan. Bij de inschrijving dient volledig ingevuld en in drievoud ingeleverd te worden het "Inschrijfformulier" voor één groep. Genoemd inschrijfformulier is indien niet of niet in voldoende mate aanwezig, te verkrijgen door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de inschrijving wordt zowel aan de individueel als aan de groepsleid(st)er een bewijs van inschrijving verstrekt. Vriendelijk verzoek aan de groepsleid(st)ers om het inschrijfgeld van tevoren over te maken op IBAN NL05INGB0001673762 t.n.v. Sticht Gooise Wandelsportbond.


HOE VULT U DE LIJST IN ALS GROEP? 
In 3-voud (maakt u a.u.b. kopieën van de lijst).

Startplaats

Veenendaal

Startno.

Niet invullen

Naam groep

Naam school of groep

Naam secr.

Naam leider of leidster

Adres school/groep

a.u.b. adres school, groep of vereniging i.v.m. toesturen informatieboekje volgend jaar

Woonplaats

Plaats waar school, groep of vereniging vandaan komt

Afstand

5 en 10 km

Groepsherinnering

In 2022 bijv. 3, dan dit jaar (2023) een 4 invullen

Naast no.1 de leider van de groep. Naast no. 2 namen van de wandelaars tot ca. 30 personen per groep per lijst

Onder herinnering

In 2022 bijv. een 1, dan nu (2023) een 2 invullen

Onderste kolom

niet invullen.
dit gebeurt door de organisatie op het startbureau

 

 

 

Subcategorieën

Voorbereiding

Avondvierdaagse Veenendaal

 

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174