Header schoon

 

FIETSENSTALLING EN PARKEREN AUTO’S 

U heeft het in het verleden ongetwijfeld gemerkt, het stallen van de fietsen op en rond het startterrein gebeurt op gestructureerde wijze op aanwijzing van de organisatie. 
 
WAAROM? 

Op aandringen van de Gemeente en Politie zijn wij als organisatie genoodzaakt om het stallen van de fietsen van de deelnemers en de bezoekers onder begeleiding te laten plaatsvinden op de daarvoor ingerichte stallingplaatsen. 

Daarom kunnen ook dit jaar de fietsen alleen worden geparkeerd op de door de organisatie ingerichte fietsenstalling op het evenemententerrein en op de parkeerplaats bij de ingang van het stadspark. Er is meer dan voldoende ruimte op het evenemententerrein om uw fiets veilig te stallen tijdens de Avondvierdaagse.
Wij verzoeken een ieder de aanwijzingen van de organisatie op te volgen zodat we een vlotte doorstroming kunnen garanderen. Middels verwijzingsborden langs de Groeneveldselaan wordt u begeleidt naar de fietsenstalling, deze stalling is van twee zijden te bereiken, tw. via de ingang bij het bij Schaats- en skeelerclub De Greb aan de Groendeveldselaan en via de Grebbeweg en ook weer als zodanig te verlaten. 

Het een en ander betekent voor de automobilist dat het parkeren van de auto op de parkeerplaatsen rond de Groeneveldselaan absoluut niet mogelijk is. Auto’s kunnen worden geparkeerd op het parkeerterrein voor het voormalige kantoor van Belcompany aan de Wageningselaan. Wij verzoeken u dan ook met klem, kom op de fiets. De Groeneveldselaan zal vanaf de Grote Pekken worden afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer. Uitzondering in deze zijn de bewoners van de Grebbeweg, bezoekers van de volkstuinen en bezoekers van Pannenkoekenrestaurant Hugo’s.


Wij vertrouwen op uw aller medewerking, 

Plaatselijke Regelingscommissie Avondvierdaagse Veenendaal

 

Avondvierdaagse Veenendaal

 

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174