Header schoon

START VANAF EVENEMENTENTERREIN 
GROENEVELDSELAAN vanaf 18.00 uur

r. = rechtsaf rd. = rechtdoor l. = linksaf

Individuelen op de 5 en 10 km kunnen starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

U bent verplicht zich iedere avond te melden aan het startbureau zowel bij de start als aan de finish. Als men zich hier niet aan houdt, vervalt het recht op een medaille. U dient met uw groep of individueel op het trottoir te wandelen, of indien niet aanwezig aan de uiterste rechterkant van de weg zowel binnen als buiten de bebouwde kom, tenzij anders wordt aangegeven door de organisatie. Men mag met niet meer dan 3 (drie) personen naast elkaar wandelen. De organisatie behoudt zich het recht voor om, indien nodig, het parkoers in te korten, te verlengen of te wijzigen.

Het telefoonnummer van het startbureau is: 06-46560019

In geval van extreme weersomstandigheden, zoals o.a. regen, onweer of dreigend onweer, bepaalt alleen de Algemeen Leider Avondvierdaagse of er die betreffende avond gewandeld gaat worden, dan wel het parkoers ingekort wordt. Als men op eigen initiatief besluit om niet te wandelen, zal uitsluiting van deelname volgen voor de rest van de Avondvierdaagse. Parkoerswijzigingen en of afgelastingen zullen alleen aan gegeven worden door medewerkers, herkenbaar aan groene veiligheidsvesten.

Wij wensen u vier prettige wandelavonden toe en hopen u in 2024 weer te mogen ontmoeten tijdens de Avondvierdaagse van 4 juni t/m 7 juni.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Avondvierdaagse Veenendaal

 

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174